EMELŐGÉP ÜGYINTÉZÉS

A 47/1999 (VIII.4.) GM rendelettel kiadott Emelőgép Biztonsági Szabályzat alapján a GLOBAL OSH Kft. vállalja az emelőgépek, targoncák emelőgép ügyintézői szolgáltatásának biztosítását, a dokumentációk elkészítését.

 • emelőgép ügyrend kialakítása
 • vizsgálati csoportszám meghatározása
 • szerkezeti- és fővizsgálatok elvégzése
 • időszakos biztonsági felülvizsgálatok elvégzése
 • üzembehelyezéshez szükséges dokumentációk elkészítése
 • üzembe helyezési eljárás lefolytatása

Az Ön és cége teljeskörű biztonsága érdekében Társaságunk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat az oldalon található űrlap kitöltésével vagy további információért keressen minket elérhetőségeinken!

AJÁNLATOT KÉREK

Igényelje emelőgép ügyintézési szolgáltatásunkat!

emelőgép ügyintézésA munkavédelem szabályainak pontos és teljeskörű betartása az előfeltétele annak, hogy minden körülmények között biztonságos legyen a munkavégzés. Ennek érdekében ajánlott minden adandó alkalommal igénybe venni felkészült szakemberek segítségét.

Forduljon cégünkhöz bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat munkavédelemmel és tűzvédelemmel kapcsolatban! Akár emelőgép ügyintézésben is tudunk segíteni, ha kifejezetten erre van szüksége.

Az emelőgépek és targoncák az anyagmozgatás alapvető és jól ismert eszközei. Széles körben használják őket raktárakban, telephelyeken, üzemekben. Mielőtt egy emelőgéppel elkezdenek dolgozni, szükség van bizonyos mértékű ügyintézésre. Az emelőgép ügyintézés minden teendőjét nyugodtan ránk bízhatja, gondoskodunk mindenről!

Az emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének ügyintézésre időt vesztegetni, de fontos nekik, hogy minden rendben legyen a dokumentációtól az ellenőrzésen át az üzembe helyezésig.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és tájékozódjon szolgáltatásainkról!

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

Z

Rövid határidővel, minőségi munkát végzünk.

Z

Magasan képzett szakembereink minden nap azért dolgoznak, hogy az Önök vállalkozása biztonságos munkahelyként működjön.

Z

Büszkék vagyunk rá, hogy partnereinknél a hatósági ellenőrzések során érdemi hibákat nem tártak fel.

Z

Felelősség biztosítással rendelkezünk, így Ön valóban biztonságban tudhatja magát.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Az űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megírhatja nekünk, hogy milyen emelőgép ügyintézési szolgáltatásra van szüksége. Adja meg elérhetőségeit és rövidesen keresni fogjuk.

AJÁNLATKÉRÉS

  Az Ön neve (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Üzenet, ajánlatkérés részletei

  A GLOBAL OSH Munka- és Tűzvédelmi Kft. 2012 óta vállalja Cégek munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi feladatainak teljes körű ellátását. Cégünk dinamikusan fejlődik, partnereink száma a minőségi, rugalmas munkánknak köszönhetően folyamatosan nő. Elkötelezettek vagyunk a minőségi, jogszabályoknak mindenkor megfelelő munkavégzés iránt. Ennek érdekében folyamatos képzéseken, továbbképzéseken vesznek részt kollégáink.

  Cégünk mottója: Felelősséggel Önök iránt, felelősséggel a munka iránt!


  Elérhetõségek
  +36-30-9515-749
  +36-1-798-3640
  info@globalmunkavedelem.hu