MUNKAVÉDELEM

A munkavédelmi törvénynek megfelelően biztosítjuk az alábbi feladatok elvégzését:

 • munkahelyi kockázatértékelés (veszélyek felmérése, azonosítása, értékelése)
 • munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálatok elvégzése (veszélyes létesítmény, munkahely, munkaeszköz, technológia)
 • időszakos biztonsági felülvizsgálat elvégzése (veszélyes munkaeszköz, technológia)
 • ellenőrző felülvizsgálatok elvégzése (nem veszélyes munkaeszközök, gépek)
 • munkavédelmi oktatási tematika összeállítása
 • munkavédelmi oktatás lebonyolítása
 • mentési terv készítése
 • megelőzési stratégia munkabiztonsági tartalmának kidolgozása
 • kémiai kockázatbecslés
 • biológiai kockázatbecslés
 • egyéni védőeszközök meghatározása
 • orvosi vizsgálatok belső szabályozása
 • munkavédelmi veszélyességi osztályba sorolás
 • közreműködés a munkahely, egyéni védőeszköz, munkaeszköz, technológia soron kívüli ellenőrzésében
 • munkabaleset kivizsgálása

Folyamatos szolgáltatás keretében, szerződés alapján az alábbi feladatokat vállaljuk:

 • rendszeres munkavédelmi bejárás
 • tanácsadás
 • elkészült dokumentációk jogszabálynak megfelelő aktualizálása
 • előre bejelentett hatósági ellenőrzésen közreműködés
 • hatóságok előtti képviselet biztosítása
 • munkabalesetek kivizsgálása

Az Ön és cége teljeskörű biztonsága érdekében Társaságunk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat az oldalon található űrlap kitöltésével vagy további információért keressen minket elérhetőségeinken!

AJÁNLATOT KÉREK

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

Z
Rövid határidővel, minőségi munkát végzünk.
Z
Magasan képzett szakembereink minden nap azért dolgoznak, hogy az Önök vállalkozása biztonságos munkahelyként működjön.
Z
Büszkék vagyunk rá, hogy partnereinknél a hatósági ellenőrzések során érdemi hibákat nem tártak fel.
Z
Felelősség biztosítással rendelkezünk, így Ön valóban biztonságban tudhatja magát.

Szabályos munkavédelem Budapesten

A szabályos munkavédelem, az előírások betartása a munkáltató és a munkavállalók érdekeit is képviseli. Ehhez azonban mindkét félnek megfelelő ismeretekre és szakmai segítségre van szüksége. Cégünk vállalja többek között budapesti munkavédelmi oktatások lebonyolítását, melynek elvégzése segít a legtöbb baleset megelőzésében.

A munkahelyi balesetek nagy része ugyanis megelőzhető lenne az előírások ismeretével és betartásával. Sajnos sokszor nem is kerül sor munkavédelmi oktatásra, csak a dokumentum aláírására, azonban ez nemcsak törvénytelen, de veszélyes is. Szakértő munkatársaink mindig az adott cégnek megfelelően állítják össze a tematikát, és ennek megfelelően, releváns ismeretekkel látják el a dolgozókat. Az Ön munkavállalóinak nem szükséges hozzánk eljönnie, mi a budapesti munkavédelmi oktatást helyben biztosítunk.

Bővebb információért, részletes tájékoztatásért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Ha budapesti munkavédelmi oktatásra van szüksége, ránk van szüksége!

Szabályos munkavédelem Budapesten

Ne feledkezzen meg a munkavédelmi mentési terv készítéséről sem!

Amikor mentési tervről beszélünk, a legtöbb embernek a tűzesetek alkalmával használandó menekülési útvonal kijelölése jut eszébe. Azonban egy munkahelyen több más, a munkavégzés során bekövetkező rendkívüli helyzet is előfordulhat, melyek kezelésére munkavédelmi mentési tervre van szükség.

A munkavédelmi mentési terv készítését törvény írja elő. Eszerint rendellenes körülmények kialakulása esetére a munkahely jellegére, helyzetére, kiterjedésére, valamint a veszélyforrások hatására, továbbá a munkavégzés hatókörében tartózkodókra is tekintettel mentési tervet kell készíteni, és a mentéshez szükséges személyeket ki kell jelölni.

Rendellenes körülmény lehet:

 • Tűzeset, bombariadó
 • Gáz, vagy más veszélyes anyagok kiszabadulása
 • Csőtörés
 • Elektromos árammal kapcsolatos problémák
 • Felvonó hibája
 • Veszélyes anyag csatornarendszerbe kerülése

Cégünk gondoskodik a munkavédelmi mentési terv készítéséről, keressen minket bizalommal, kérje ajánlatunkat! Ne feledje, a terv hiánya büntetést vonhat maga után!

Szabályos munkavédelem Budapesten

Munkavédelem Budapesten is szakértő szemmel  

Fővárosunkban szinte mindenféle szolgáltatáshoz találunk több céget is, és néha igen nehéz kiválasztani, hogy kire bízzuk az adott feladatot. Természetes, hogy mindenki próbálja a lehető legolcsóbb szolgáltatást választani, azonban mi az javasoljuk, hogy az ár-érték arány figyelembevételével döntsön. Budapesti munkavédelmi szolgáltatásunk keretében igyekszünk minden elvárásnak megfelelni, megfizethető áron.

Amikor Budapesten munkavédelmi szolgáltatást keresünk, érdemes megnézni, hogy az adott cég mit kínál, mit tartalmaz az ár. Lehet, hogy találunk egy jól hangzó ajánlatot, de az csak egyetlen munkavédelmi ellenőrzést tartalmaz, míg picit nagyobb befektetéssel már rendszeres bejárást, tanácsadást, és akár az előre bejelentett hatósági ellenőrzésen közreműködést is kaphatunk.

Árainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy kiváló ár-érték arányban biztosíthassunk munkavédelmi szolgáltatást Budapesten.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és kérje ajánlatunkat még ma!

Szabályos munkavédelem Budapesten

Munkavédelmi mentési terv készítése profiktól!

A Munkavédelmi törvény értelmében minden munkahelyen kötelező egy munkavédelmi mentési terv készítése, amit erre szakosodott cégekkel, profi szakemberekkel kell kiviteleztetni. A mentési terv célja, hogy tűz, vagy egyéb vészhelyzet esetén az épületben, vagy a területen tartózkodók minél gyorsabban elhagyhassák a veszélyessé vált zónát.

A munkavédelmi mentési terv készítése lehetővé teszi, hogy a területet a lehető leggyorsabban ki lehessen üríteni, és az illetékesek azonnal megkezdhessék a veszély elhárítását. Minden mentési terv más, az elkészítését olyan tényezők határozzák meg, mint amilyen az adott munkahely jellege, kiterjedése, a veszélyforrás hatása, az ott tartózkodók érdekeinek szem előtt tartása.

A munkavédelmi mentési terv készítése során meg kell határozni a mentőcsoportokat, kijelölni a mentést vezető személyeket, a menekülési útvonalat, a riasztás módját, majd felvázolni a helyreállítás menetét is.

Akár csőtörés, tűzeset, robbanás, lift meghibásodás, gázszivárgás az a szituáció, amit meg kell oldani, a munkavédelmi mentési terv készítésével megtervezett és összehangolt mentést lehet alkalmazni, és minél előbb visszaállítani a biztonságos, megszokott állapotokat.

Keressen meg minket bizalommal, és rendelje meg szolgáltatásainkat elérhetőségeink egyikén!

Szabályos munkavédelem Budapesten

A jogszabályi háttérről bővebben

Magyarország Alaptörvényének XVII. cikk (3) bekezdése alapján minden munkavállalónak joga van az egészségét, biztonságát és méltóságát tiszteletben tartó munkafeltételekhez.

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. Törvény az Alaptörvénynek megfelelően rendelkezik a munkavállalók egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtéséről.

A munkavédelmi törvény 2.§ (2) bekezdése a munkáltatót teszi felelőssé az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósulásáért. A munkavállalóknak is vannak munkavédelmi kötelezettségei, azonban azok nem érintik a munkáltató felelősségét.

A munkavédelmi törvény részletesen szabályozza, hogy a munkáltatónak az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés érdekében milyen általános követelményeket kell figyelembe vennie.

Ahhoz, hogy a munkáltató ezeket teljesíteni tudja, meghatározott feladatok elvégzésére munkabiztonsági szakember igénybevétele szükséges.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Az űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megírhatja nekünk, hogy milyen munkavédelemmel kapcsolatos szolgáltatásra van szüksége. Adja meg elérhetőségeit és rövidesen keresni fogjuk.

AJÁNLATKÉRÉS

  Az Ön neve (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Üzenet, ajánlatkérés részletei

  A GLOBAL OSH Munka- és Tűzvédelmi Kft. 2012 óta vállalja Cégek munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi feladatainak teljes körű ellátását. Cégünk dinamikusan fejlődik, partnereink száma a minőségi, rugalmas munkánknak köszönhetően folyamatosan nő. Elkötelezettek vagyunk a minőségi, jogszabályoknak mindenkor megfelelő munkavégzés iránt. Ennek érdekében folyamatos képzéseken, továbbképzéseken vesznek részt kollégáink.

  Cégünk mottója: Felelősséggel Önök iránt, felelősséggel a munka iránt!


  Elérhetõségek
  +36-30-9515-749
  +36-1-798-3640
  info@globalmunkavedelem.hu