A munkavédelem a munkavégzésre vonatkozó egészségügyi és biztonsági követelményeket összesíti, a célja pedig az, hogy megóvja a munkavállalók egészségét és munkaképességét. Két fő területe van: a munkaegészségügy és a munkabiztonság.

A munkaegészségügy célja, hogy a munkavállaló egészségét megóvja a munkahigiénia által, ami a munkakörnyezetből származó egészségkárosító kockázatok és veszélyek előrelátására, felismerésére és kezelésére szolgál. A munkavédelem egészségügyi szegmense a munkavégzés, vagy a környezet okozta megterhelést és a munkavállaló munkaköri alkalmasságát vizsgálja, és segíti.

A munkabiztonság a biztonságos munkavégzésre vonatkozó szabályokat írja le, és ellenőrzi a betartásukat. A munkavédelmi szabályok betartásával csökken a veszélyforrások száma, a munkavégzés pedig biztonságossá válik.

Igénybe szeretné venni valamelyik szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne a munkavédelemmel kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken; szívesen megválaszoljuk őket!


Elérhetõségek
+36-30-9515-749
+36-1-798-3640
info@globalmunkavedelem.hu