A tűzriadó terv készítését nem csak azért nem szabad elhanyagolni, mert jogszabály írja elő, és komoly büntetéseket vonhat maga után a hiánya, hanem emberéletek is múlhatnak rajta. Amennyiben tűzriadó tervre lenne szüksége, mindenképp érdemes szakembereket megbíznia az elkészítésével, hogy minden szempontból megfelelő legyen a végeredmény.

Tűzriadó terv készítésére olyan épületek esetében van szükség, ahol sok ember tartózkodik rendszeresen, vagy tűz- és robbanásveszélyes anyagokkal dolgoznak, illetve minden oktatási-, kulturális-, sport- és egészségügyi épületnél. A tűzriadó tervet mindig a tűzvédelmi szabályzathoz kell csatolni, de külön kell kezelni, és szerepelnie kell benne az alaprajznak, a riasztás módjának, a menekülési útvonalaknak és az egyéb tennivalóknak, amik segítik az emberek épületből való kimenekítését.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne tűzriadó terv készítésére, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk sok év tapasztalatával készíti el a tűzriadó tervet, odafigyelve a jogszabályokra és az aktuális előírásokra is. Ha kérdése lenne, vagy szeretne megbízni bennünket a feladattal, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
+36-30-9515-749
+36-1-798-3640
info@globalmunkavedelem.hu