A biztonság elengedhetetlen tényező a mindennapokban, legyen szó az otthoni körülményekről, vagy a munkahelyekről. Utóbbiak kapcsán sajnos bizonyos esetekben hiába állnak rendelkezésre a megfelelő körülmények, ennek ellenére mégis bekövetkezik a munkahelyi baleset, amelynek részleteivel egy későbbi vizsgálat során a munkabiztonsági szakértő foglalkozik.

A munkabiztonsági szakértő legfőbb feladata, hogy a súlyos, illetve az olyan munkaeszköz által okozott munkabaleset kivizsgálásában vegyen részt, ami egy időben kettőnél több személy azonos helyen történő sérülését, vagy egyéb egészségkárosodását okozta. A munkabiztonsági szakértő a vizsgálat során szakvéleményt készít, amiben fel kell tüntetni a balesetben szerepet játszó gépek, berendezések, eszközök, személyek leírását, helyzetét, így például könnyedén tisztázni lehet azt, hogy a bekövetkezett szerencsétlenségért valójában ki a felelős, illetve, hogy a megfelelő körülmények ténylegesen adottak voltak a munkahelyen.

A munkabiztonsági szakértő szakvéleménye kulcsfontosságú szerepet játszhat egy bírósági ügyben is. Ha Önnek is szüksége van független munkabiztonsági szakértőre, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
+36-30-9515-749
+36-1-798-3640
info@globalmunkavedelem.hu